#Update: Er gaat weer meer geschreven worden!

De afgelopen periode heb ik weinig geschreven en daar gaat vanaf NU verandering in komen! Via de blog op mijn site zal ik weer regelmatig hardloopstukjes gaan schrijven, en dit is wat je daarvan kan verwachten:


De ene keer zal het gaan over mijn trainingen en mijn reis naar mijn derde marathon, waarin ik SUB-3 wil gaan lopen. Dit moet in april 2020 gaan gebeuren. Soms zal het een inhoudelijke beschrijving van een training zijn en soms zal het een beschrijving zijn van de avonturen die ik onderweg meemaak.


De andere keer zal het gaan over mijn boek ‘Nooit meer bananen’, waarin ik beschrijf hoe ik bij mijn eerste marathon in het ziekenhuis belandde en hoe ik ervoor heb gezorgd dat mijn tweede marathon wél een succes is geworden. Ook zal ik af en toe boekfragmenten delen.


Ook zal ik tips, tricks, artikelen, podcasts en overige kennis delen waar ik in geloof en waar ik veel aan heb, zodat jullie ook allemaal zoveel mogelijk uit je hardloopavonturen zullen halen.


Lijkt je dit leuk? Leuk! En heb je vragen of opmerkingen voor mij, laat het me dan vooral weten!

Recente blogposts

Alles weergeven

Lopen zonder horloge (ProRun, 08-01-2021)

Wanneer ik dit schrijf, is het zondag 3 januari. De feestdagen zitten er weer op, de oliebollen hebben goed gesmaakt en zoals zoveel mensen ben ook ik bezig met goede voornemens. En op hardloopgebied

Wijsheid komt met de jaren (ProRun, 12-12-2020)

Twee dingen die ik enorm graag doe zijn hardlopen en schrijven. Dus hoe tof is het dat ik vanaf nu op ProRun om de week een hardloopblog mag schrijven?! In deze eerste blog vertel ik iets meer over me

Mijn nieuwe boek is uit!

Deze week is mijn nieuwe marathonboek ‘Van Colombo tot corona: mijn weg naar een sub-drie marathon’ uitgekomen. Dit boek is het vervolg op mijn eerste marathonboek ‘Nooit meer bananen’ en in dit artik