#Update: Er gaat weer meer geschreven worden!

De afgelopen periode heb ik weinig geschreven en daar gaat vanaf NU verandering in komen! Via de blog op mijn site zal ik weer regelmatig hardloopstukjes gaan schrijven, en dit is wat je daarvan kan verwachten:


De ene keer zal het gaan over mijn trainingen en mijn reis naar mijn derde marathon, waarin ik SUB-3 wil gaan lopen. Dit moet in april 2020 gaan gebeuren. Soms zal het een inhoudelijke beschrijving van een training zijn en soms zal het een beschrijving zijn van de avonturen die ik onderweg meemaak.


De andere keer zal het gaan over mijn boek ‘Nooit meer bananen’, waarin ik beschrijf hoe ik bij mijn eerste marathon in het ziekenhuis belandde en hoe ik ervoor heb gezorgd dat mijn tweede marathon wél een succes is geworden. Ook zal ik af en toe boekfragmenten delen.


Ook zal ik tips, tricks, artikelen, podcasts en overige kennis delen waar ik in geloof en waar ik veel aan heb, zodat jullie ook allemaal zoveel mogelijk uit je hardloopavonturen zullen halen.


Lijkt je dit leuk? Leuk! En heb je vragen of opmerkingen voor mij, laat het me dan vooral weten!

Recente blogposts

Alles weergeven

#Boekfragment: KM 21 - De stilte

Nadat ik de drinkpost ben gepasseerd valt me direct op dat er aan deze kant van de brug niet meer wordt gepraat. Of, beter gezegd, er wordt niet meer gekletst. Dat was een paar kilometer geleden wel a

#RoadtoEnschede: Wat een week!

Wat een week. En dan heb ik het niet over mijn trainingsweek, maar over het coronavirus. En dan vooral over de ontwikkelingen op het gebied van het afgelasten van grote hardloopevenementen. Ik blijf h

#Blog: Mijn eerste lange duurloop in Chiang Mai

Mijn eerste lange duurloop in Chiang Mai was er eentje om te onthouden. Aangezien de temperatuur ’s avonds rond negen uur gevoelsmatig hoger ligt dan ’s ochtends, besloot ik om mijn wekker om half zev