#KLAARVOORDESTART!

Alle tools en kennis die je nodig hebt om van je eerste marathon een succes te maken, gebundeld in één cursus.

Je hebt besloten: je wil voor het eerst een marathon gaan lopen! Maar hoeveel tijd ga je nodig hebben om fit aan de start te verschijnen? Hoe weet je welk schema je moet gebruiken en voor welke ideale eindtijd je moet gaan? En wat nou als je tussentijds je motivatie verliest of geblesseerd raakt… Waar moet je eigenlijk allemaal aan denken op de grote dag zelf?

 

Je voorbereiden op een marathon is een groot project, dat je niet ‘zomaar even doet’. Er komt veel kennis en voorbereiding bij kijken en het kost veel tijd. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken en te zorgen dat jij je hardloopdoel ook echt behaalt, heb ik een cursus voor je gemaakt. 

Deze cursus #klaarvoordestart helpt jou als hardloper om je optimale fitheid te bereiken en geeft je alle tools om optimaal voorbereid te zijn, zodat jouw eerste marathon zonder twijfel een groot succes wordt.

In deze cursus vind je alle informatie, tools en handvatten op één plek, zodat je niet zelf alles hoeft op te zoeken en uit te vinden.

 

Niet alleen gaat dit je ontzettend veel tijd schelen, ook weet je hierdoor zeker dat je geen stappen mist en dingen over het hoofd ziet.

Aan het einde van deze cursus weet je onder andere:

Wat jouw 'why' is. Op momenten dat het zwaar wordt en je jezelf moet motiveren, kun je je vasthouden aan de onderliggende reden waarom je de marathon wil lopen (en vaak is het niet de reden die je nu denkt!)

 

Hoeveel voorbereidingstijd je nodig gaat hebben om je marathondoel te behalen. Komt die marathon in oktober bijvoorbeeld niet nog net te vroeg?

 

Waarom de schema’s die je op internet vindt waarschijnlijk niet geschikt zijn voor je.

 

Wat jouw ideale persoonlijke eindtijd is en hoe je ervoor zorgt dat je deze ook haalt.

 

Hoe je voorkomt dat je een dip krijgt in je motivatie en wat de beste aanpak is als het toch gebeurt. 

 

Waarom goede habits rondom je trainingen de sleutel zijn tot een succesvolle voorbereiding (en hoe je erachter komt wat voor jou werkt).

 

Of je als het zover is ook echt fit genoeg bent om je marathondoel te behalen.

 

Welke fouten je niet moet maken tijdens de marathon zelf.

Aan het einde van deze cursus heb je onder andere:

Een strak businessplan (plan van aanpak) voor de voorbereiding van je marathon, dat ervoor zorgt dat je zonder twijfels dit traject ingaat.

 

Een ideale self care routine, wat een essentiële tool is om je lichaam gezond te houden. 

 

De ultieme checklist om de grote dag zelf tot een succes te maken.

Deze cursus is voor jou als je:

Je eerste marathon wil lopen en er misschien zelfs al voor aan het trainen bent

 

Weet dat je dit doel graag wil halen, maar twijfelt over het juiste plan van aanpak

 

Graag goed voorbereid wil zijn met de juiste kennis, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken

 

Zelfstandig traint en daarnaast graag gebruik maakt van goede tips en handvatten.

 

Deze cursus is niet voor jou als je:

Specifiek voedingsadvies zoekt

Technische zaken als je looptechniek wil verbeteren

Al succesvolle marathons op je naam hebt staan. Go you!

Mijn eerste marathon eindigde niet bij de finish, maar in het ziekenhuis. Ik was totaal uitgedroogd en had 42 graden koorts. Mijn organen begonnen zelfs al minder te functioneren. Hoewel ik aardig fit was, heb ik de marathon erg onderschat. Ik nam niet genoeg tijd voor mijn voorbereiding, waardoor ik op de grote dag zowel niet fit genoeg, als niet uitgerust genoeg was.

Inmiddels weet ik dat ik in mijn voorbereiding en op de dag zelf veel verkeerde keuzes hebt gemaakt, die ik nu nooit meer zou maken. Ik ben me gaan verdiepen in alle aspecten van het hardlopen: van het lopen van wedstrijden tot het opbouwen van schema's en van het verzorgen tot je lichaam tot mentale skills.

 

Inmiddels heb ik jarenlange loopervaring en heb ik een succesvolle tweede marathon gelopen, ben ik lekker aan het trainen voor mijn derde, waarin ik onder de drie uur wil duiken, heb ik een marathonboek geschreven en ben ik online coach waarbij ik loopschema’s maak voor hardlopers, die ik vervolgens ook richting een (halve) marathon begeleid.

​Al mijn kennis en ervaring heb ik in deze cursus gebundeld, zodat jij alles bij de hand hebt om het wél in één keer goed te doen.

Deze cursus biedt je een compleet overzicht van alle tips, kennis en handvatten om de vele uitdagingen die je tijdens je marathonvoorbereiding tegen zal komen te tackelen, zodat zowel je voorbereiding als je marathon zelf een groot succes worden!

Hoe werkt het?

De cursus start op maandag 2 september. De inhoud is opgedeeld in vijf thema’s en het programma ziet er als volgt uit:

 

Maandag 2 september:

Introductie & Topic 1: ‘Mindset & plan van aanpak’
 

Dinsdag 3 september:

Topic 2: ‘Trainen als de beste’ 
 

Woensdag 4 september:

Topic 3: ‘Jouw sleutel tot succes: habits en routines’

Donderdag 5 september:

Topic 4: ‘Een gezond lichaam en een gezonde mind’

Vrijdag 6 september:

Topic 5: ‘Raceday!’

 

Maandag 9 september: 

Samenvatting

 

Vrijdag 13 september:

Q&A

Van maandag 2 september t/m vrijdag 6 september krijg je ’s ochtends een mail, met daarin:

  • Een podcast van mij, waarin ik alles deel over het topic van die dag

  • Een e-book met daarin alles wat in de podcast van die dag behandeld wordt

  • Handige checklists en challenges om de stof gelijk op jezelf toe te passen

Op maandag 9 september ontvang je nog een podcast met de kern van alle vijf de topics samengevat en waarin de vijf topics samen zullen komen, zodat het echt één geheel wordt. Ook ontvang je hier een gebundeld e-book van alle vijf de e-books over de topics. Zo heb je alle stof overzichtelijk bij elkaar.

Deze hele week kan je mij vervolgens al je eventuele vragen stellen, die ik zal beantwoorden in een Q&A-podcast die je op vrijdag 13 september zal ontvangen. De podcasts duren ongeveer een kwartier tot een half uur per stuk.

Ik mail je alle waardevolle informatie, zodat je hier levenslang toegang tot hebt. Wie zich voor maandag 12 augustus inschrijft, betaalt 49,- inclusief BTW. Vanaf maandag is de prijs 59,-!

Schrijf je t/m zondag in voor de early bird-prijs van 49 euro!